10+1 TRAVEL GIFTS IDEAS FOR TRAVELLERS AND TRAVEL BLOGGERS

Έχεις και αυτούς τους φίλους που ταξιδεύουν πολλές φορές τον χρόνο και τους άλλους που γράφουν για τα ταξίδια τους, τι είδαν, τι έφαγαν που έμειναν και άλλα πολλά περί ταξιδιών, τους travel Bloggers και έρχονται τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και πρέπει να προλάβεις να τους πάρεις δώρο και να τους το δώσεις πριν φύγουν για μέρη χιονισμένα ή εξωτικά.

Και σπας το κεφάλι σου να βρεις τι να τους πάρεις για να τους ευχαριστήσεις και να είναι και χρήσιμο !!!!

Έκανα μια λίστα με 10 χρήσιμα δώρα που σίγουρα θα τους αρέσουν!!!!








1. Πάντα θα είναι χρήσιμο ένα ημερολόγιο σε έναν ταξιδιώτη, θα οργανώνει το πρόγραμμα του ταξιδιού του, θα κρατάει σημειώσεις στο ταξίδι για να σου τα πει μετά, θα γράφει τα ραντεβού του και ένας travel blogger θα προγραμματίζει τις αναρτήσεις για το blog του αλλά και τα social media.






2.Μια χρωματιστή θήκη για το διαβατήριο ,είναι πάντα απαραίτητη ,για να μην φθείρεται το εξώφυλλο του άλλα και για το βρίσκει εύκολα.


3.Μια ζώνη-ιμάντας για να δένει την βαλίτσα του ,και έτσι να την ξεχωρίζει πιο εύκολα από τις άλλες αποσκευές αλλά και να την προστατεύει από τυχόν ατυχήματα. Η τελευταία που πήρα δώρο στον εαυτό μου, είναι μια υπέροχη πορτοκαλί με μεγάλα αστέρια .





4.Μια μικρή ζυγαριά, για να την έχει πάντα μαζί του στα ταξίδια ,για να ζυγίζει την βαλίτσα και να αποφεύγει τα προβλήματα στα γκισέ των αεροπορικών γραμμών, που έχουν γίνει πολύ αυστηροί τα τελευταία χρόνια.



5.Ένας παγκόσμιος χάρτης τοίχου και μην ξεχάσεις να πάρεις και καρφίτσες με χρωματιστά κεφαλάκια για να σημαδεύει τα μέρη που έχει ταξιδέψει .Αν βρεις χάρτη από αυτούς που τους ξύνουν και αποκαλύπτεται το κράτος ,να είσαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί!!!Ακόμη και ένας χάρτης παζλ είναι υπέροχη ιδέα για δώρο .



6.Μια υδρόγειος σφαίρα ,είναι ένα καταπληκτικό δώρο για κάθε άνθρωπο που αγαπάει τα ταξίδια ,πάρτε μια που φωτίζεται ,θα την γυρνάει και θα ονειρεύεται τα επόμενα ταξίδια αλλά θα αναπολεί και τα προηγούμενα.



7.Ένας μαγνητικός πίνακας για τα σουβενίρ, είναι το δώρο που ο ταξιδιώτης πάντα θα χαίρεται αφού το ψυγείο του θα έχει γεμίσει και θα θέλει χώρο για να βάλει και τα υπόλοιπα....

8.Μια Go Pro για να καταγράφει τις αγαπημένες τους στιγμές και μετά να τις μοιράζεται μαζί σας (ψάξτε στην amazon έχει καταπληκτικές ευκαιρίες). Εσείς που ψάχνεται να μου κάνετε δώρο ,αυτό με ενδιαφέρει!!!!




9.Αν ο φίλος σας ταξιδεύει μόνος του, δωρίστε του ένα selfie stick για να τραβάει τις φωτογραφίες του!




10. Ένα μαξιλαράκι και μια μάσκα ύπνου , είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ ενός ταξιδιώτη!





+1 Δώρισε ένα ελαφρύ ,αδιάβροχο-αντιανεμικό μπουφάν από αυτά που συρρικνώνονται, είναι πάντα απαραίτητο και δεν πιάνει χώρο στις αποσκευές του ταξιδιώτη.

Αυτά και άλλα πολλά είναι τα δώρα που μπορείς να κάνεις δώρο, σ ένα ταξιδιώτη και να τον κάνεις να χαρεί. Άσε που όταν τα βλέπει θα σε θυμάται!!!

Αν έχεις και εσύ κάποια ιδέα μπορείς να μας την γράψεις .

TRIPS AND DREAMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου