ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ




Ένα τριήμερο συνέδριο στην Ζάκυνθο, προσφορά της εταιρίας μας ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ-YVES ROCHER, στα μέλη της, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα προϊόντα που φτάνουν αυτές της ημέρες από την Γαλλία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τρεις υπέροχες μέρες επιμόρφωσης, νέων γνωριμιών, ανταλλαγής απόψεων για θέματα του κόσμου της ομορφιάς και γενικότερα ,διασκέδασης και γνωριμίας με το νησί.




Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας στην Ελλάδα κ.Τουλάτος και ο διευθυντής πωλήσεων κ.Γιαταγάνας με τον τρόπο τους και την θετική τους ενέργεια, μας ανακοίνωσαν τους νέους στόχους της εταιρίας αλλά και τα καινούργια εργαλεία για καλύτερες πωλήσεις και μας έκαναν να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τον κόσμο της ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ-YVES ROCHER.


Ενδιαφέρον το σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Άκη Αγγελάκη και θέμα "Success Tips for Leaders"όπου μας υπέδειξε τρόπους επιλογής υποψήφιων συνεργατών για αποτελεσματικότερες πωλήσεις και επιπλέον ανέβασε το ηθικό για να συνεχίσουμε .

Η αισθητικός κα Αντιγόνη Καπετάνου για ακόμη μια φορά μας ταξίδεψε στον μοναδικό κόσμο της YVES ROCHER και μας παρουσίασε τα καινούργια προϊόντα.



Μεικ απ άνεσης '' μηδέν ψεγαδι'' για τέλειο δέρμα χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες από το έλαιο 1000 τριαντάφυλλων που τις έχουν ενσωματώσει στην καρδιά αυτού του μοναδικού μεικ απ, που όλες οι γυναίκες θα λατρέψουμε. Παρέχει τέλεια κάλυψη και κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις.


Ζωντανά τα χρώματα στα ρουζ  Couleur Vegetale, θα αναδείξουν τα μάγουλα μας και θα προσθέσουν λάμψη και φυσικό αποτέλεσμα χάρη στο εκχύλισμα ελαίου από μοσχάτη Τριανταφυλλιά, που περιέχουν. Επιλογή ανάμεσα σε 10 υπέροχα χρώματα.


Πλούσια η γκάμα χρωμάτων (45 χρώματα) και 3 υφές (ματ, περλε, σπινθηροβόλο) για τις νέες σκιές ματιών. Περιέχουν έλαιο ρυζιού δίνοντας στην επιφάνεια του ματιού άψογο αποτέλεσμα και αναδεικνύουν το βλέμμα μας.



και φυσικά για το τέλος ένα πέρασμα με την νέα μάσκαρα που θα αναδείξει τις βλεφαρίδες μας χάρη στο micro-brosse  βουρτσάκι της ,που τυλίγει και τις πιο μικρές βλεφαρίδες. Εμπλουτισμένη με κόμμι ελεμί, μεγεθύνει σε μήκος και δίνει καμπυλωτό σχήμα, ενώ παράλληλα προστατεύει τις βλεφαρίδες.







Το συνέδριο όσο και η παραμονή μας στο ξενοδοχείο ήταν άριστα σχεδιασμένα. Ενθουσιασμένοι όλοι μας ανανεώσαμε το ραντεβού μας, βάζοντας νέους στόχους και νέες επιτυχίες.

Ραντεβού σε λίγους μήνες στο όμορφο νησί του Παπαδιαμάντη, η Σκιάθος μας περιμένει.


                                          ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΕΟΡΟΣ-YVES ROCHER























TRIPS AND DREAMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου